Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه از سال ۸۶ تاکنون توانسته حدود ۵۰۰ ایده و شرکت فناورانه را تحت حمایت قرار دهد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ پارک‌های علم و فناوری همواره در راستای تحقق رسالت خود که توسعه فناوری و دانش نوین است، اقدام به جذب و پرورش ایده‌های فناورانه و نوآورانه کرده اند و تا جای ممکن به حمایت از این واحد‌ها پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه یکی از این مجموعه‌ها است که برای تحقق این امر زمینه رشد واحد‌های فناور را در این مرکز فراهم آورده و حتی با خریداری اولین محصول تولیدی این واحد‌ها به حمایت از این شرکت‌ها پرداخته است.

برای آشنایی بیشتر با این مجموعه به گفتگو با معصومه خان احمدی، رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه پرداختیم. خان احمدی می‌گوید: پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از سال ۸۶ فعالیت رسمی خود را شروع کرده و اکنون ۷ مرکز رشد در این مجموعه فعال هستند.
  رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه ۴ کانون شکوفایی خلاقیت در این پارک وجود دارد، می‌افزاید: با توجه به اینکه این مجموعه تنها پارک علم و فناوری استان است و وظیفه پوسته فناوری را بر عهده دارد، در همه حوزه‌ها واحد‌های فناور را تحت حمایت قرار می‌دهد.

خان احمدی اضافه می‌کند: پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه مرجع مالکیت فکری استان است و ارزیابی اختراعات در این مجموعه صورت می‌گیرد و اختراعات افراد را به نام مخترع به ثبت می‌رساند. از ابتدای فعالیت این پارک تا به الان حدود ۵۰۰ ایده و شرکت فناورانه تحت حمایت این مجموعه قرار گرفته اند که بیش از ۳۰۰ مورد از این تعداد اکنون فعال هستند.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۵۰۰ ایده در سامانه این پارک به ثبت می‌رسد، می‌گوید: حدود ۱۰ درصد از این ایده‌ها هر ساله جذب پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه می‌شوند. صاحبان ایده‌های فناورانه‌ای که جذب می‌کنیم عمدتا دانشجویان و فارغ التحصیلان و دانش آموزان و افرادی هستند که تحصیلات آکادمیک چندانی ندارند، اما صاحب ایده‌های خوبی هستند.
  رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به تاثیرات تحریم بر فعالیت واحد‌های فناور اظهار می‌کند: یکی از ویژگی‌های بارز شرکت‌های فناور این است که با توجه به توان داخلی و ظرفیت‌های داخلی شروع به فعالیت می‌کنند و این گا‌ها باعث می‌شود که خیلی تحت تاثیر تحریم قرار نگیرند، در حالی که فناوری‌هایی که بازار فروش آن‌ها خارج از کشور است، با وجود تحریم‌ها دچار مشکل می‌شوند. اما ایده‌هایی که به خارج از کشور وابستگی ندارند، در شرایط کنونی و وجود تحریم‌ها به خوبی رشد می‌کنند و نیاز‌های بازار داخلی را رفع کرده و عدم وابستگی به غرب را محقق کرده اند.

تولید ماشین‌های خط کشت و نشا در پارک علم و فناوری کرمانشاه
وی ادامه می‌دهد: در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه ایده‌های ساده و اولیه‌ای شروع به فعالیت کرده اند و اکنون با رشد و توسعه‌ای که پیدا کرده اند، توانستند بازار کشور را به دست بگیرند؛ ایده‌ای مثل شرکت واحد فناوران کاشت زاگرس که تولیدکننده ماشین‌های خط کشت و نشا است، توانسته با تلاش به تولید انبوه دست یابد و اکنون حدود ۲۵۰ گلخانه را در کشور تجهیز کرده و از این طریق گام مهمی در جهت تحریم شکنی و عدم وابستگی به غرب برداشته و تلاش می‌کنیم تا جایی که در توان داریم به رشد این واحد فناور کمک کنیم.

خان احمدی می‌گوید: علاوه بر این، در زمینه گیم و انیمیشن و مواد شیمیایی و فرآورده‌های گیاهی در این پارک محصولات ویژه‌ای به بازار ارائه کرده ایم و بسیاری از محصولات تولیدی واحد‌های فناور ما اکنون در سطح ملی شناخته شده اند و در صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه علم و فناوری فناوری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۸۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین در مراسم تجلیل و تقدیر از استادان و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام با تأکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال رنشان می‌دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: باید نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید باهم باشند و این ایده جدید نجات‌بخش آموزش عالی است.

جهان‌بین متذکر شد: تربیت تخصصی براساس آمایش سرزمینی و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید و آموزش عالی است، چراکه دانش‌آموختگان براساس نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه امکان بهره‌برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

وی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده‌ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و ... است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دانشگاه باید از حافظه‌محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته‌های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده‌انگاری در فهم و‌حل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می‌گیرد.

جهان‌بین مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

به گزارش آنا، تجدیدمیثاق با شهدای گمنام واحد زاهدان، دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفت‌وگو با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل‌ها و کانون‌ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیئت علمی تازه درگذشته، مرحوم دکتر سرگلزایی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس