Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:35:11 GMT

این دفترها به دادِ حاشیه نشین‌ها می‌رسند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۸۶۶۲

این دفترها به دادِ حاشیه نشین‌ها می‌رسند

ایسنا/کرمانشاه دفاتر تسهیل گری حالا چند سالی با رویکردی توسعه محور در مناطق حاشیه شهرهای بزرگ آغاز به کار کرده‌اند. این دفاتر با وجود کارشناسان خبره، مشکلات اصلی و ریشه ای مناطق حاشیه نشین را شناسایی کرده و با اولویت بندی این مشکلات، با همکاری مردم حاشیه نشین و مسئولین مربوطه اقدام به رفع آنها می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرح مختصر از فعالیت این دفاتر خود گویای اهمیت کار آنهاست و این امر می‌طلبد که توسعه کمی و کیفی این دفاتر به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

دکتر خلیل جلیلی معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وجود هشت دفتر تسهیل گری در سطح استان، گفت: از این تعداد شش دفتر در شهر کرمانشاه، یک دفتر در شهرستان هرسین و یک دفتر در شهرستان اسلام آبادغرب مستقر است.

وی افزود: از تعداد هشت دفتر موجود در سطح استان، دو دفتر بنابه دلایلی غیرفعال شده اند که فعالسازی مجدد آنها در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گرفته و قرار است یکی از این دفاتر به جهاد دانشگاهی کرمانشاه واگذار شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: از هشت دفتر موجود، در حال حاضر مسئولیت یک دفتر با جهاد دانشگاهی است و با واگذاری این دفتر جدید، تعداد دفاتر تسهیل گری جهاد دانشگاهی به دو مرکز افزایش می یابد.

این مسئول در تشریح نحوه فعالیت این دفاتر، گفت: دفاتر تسهیل گری همانطور که از نامشان مشخص است وظیفه تسهیل گری در امور مربوط به حاشیه های شهر را دارند.

وی افزود: کارشناسان اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، شهرسازی، مددکاری اجتماعی و ... در این دفاتر مستقرند و در ابتدای کار شروع به شناسایی مشکلات منطقه حاشیه ای تحت پوشش کرده و سپس بر اساس اولویت بندی صورت گرفته در خصوص یافتن راهکار رفع این مشکلات با همکاری و همراهی مردم حاشیه نشین تلاش می‌کنند.

جلیلی تصریح کرد: کارشناسان این دفاتر ابتدا به مدت شش ماه اقدام به جمع آوری داده‌ها از نقاط مختلف منطقه حاشیه‌ای کرده و سپس بر اساس داده های به دست آمده مشکلات منطقه را اولویت بندی می کنند و سپس در جلسات با معتمدین آن مناطق و مسئولین مربوطه در خصوص پیدا کردن راه حل برای رفع مشکلات منطقه اقدام می کنند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه افزود: این دفاتر همچنین کارگاه‌های آموزشی مختلف برای مردم حاشیه نشین در حوزه های مختلف برگزار کرده و از این طریق به ارتقا فرهنگ شهروندی مردم این مناطق کمک می کنند.

وی با اشاره به اهمیت کار این دفاتر در رفع مشکلات مناطق حاشیه شهرها، گفت: این امر می طلبد توجه ویژه‌تری به این دفاتر و فعالیتهای آنها صورت گیرد و به نظر می رسد توسعه کمی و کیفی این دفاتر در مناطق حاشیه نشین کلانشهر کرمانشاه ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه حاشيه نشيني دفاتر تسهیل گری جهاد دانشگاهی مناطق حاشیه حاشیه نشین تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«فضل‌الله رنجبر» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

- شناختی از ترکیب منتخبین فعلی ندارم و نگاهم صرفاً خدمت به مردم است.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در مجلس دوازدهم وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی به ویژه اشتغال، تورم و مبارزه با فقر و آسیب اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون عمران و یا امنیت ملی و سیاست خارجی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

نرخ بالای فلاکت، مشکل بیکاری و تورم و آسیب‌های اجتماعی / ‏‬ بهترین راهکار برای حل این مشکلات هم افزایی بین مجمع نمایندگان استان کرمانشاه و تاثیرگزاران در استان است که باید برای جذب و تسهیل سرمایه گذاری در استان و بهبود فضای کسب و کار در کنار امنیت سرمایه گزاری و کاهش هزینه‌های تولید و حجم واسطه‌ها انجام شود و همچنین بهبود سیستم توزیع و نظارت از ذیگر لازمه‌های در کرمانشاه است.

استفاده از ظرفیت‌های خوب در استان کرمانشاه در زمینه اقتصاد مرز، گردشگری، و کشاورزی باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

کرمانشاه برای برون رفت از مشکلات نیاز به یک نگاه ویژه ملی از سوی دولتمردان مرکز دارد؛ نمایندگان باید تلاش کنند تا این نگاه ویژه ملی به استانی که به فرمایش مقام معظم رهبری سینه ستبر ایران اسلامی نامیدند، ایجاد شود.

برای آسیب‌های اجتماعی بهرتین راهکار بر اساس تجربه کاری ام تلاش برای ردیف اعتباری ویژه و اختصاصی در قانون بودجه سالیانه کشور است؛ همچنین استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی و جهادی و ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای متخصص حوزه فرهنگی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در جهت اجرای طرح‌های مناسب در محلات جامعه هدف است.

کد خبر 6081582

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • فعالیت سامانه بارشی حاکم بر کرمانشاه در روز جمعه تشدید می‌شود
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • هشدار هواشناسی در مازندران