Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «حمیدرضا طیبی» روز دوشنبه در هفتاد و ششمین برنامه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های کلان ملی و آیین افتتاح برج فناوری کرمانشاه که با حضور رییس‌جمهوری به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: جهاد دانشگاهی از ابتدای تاسیس یعنی سال ۵۹، توسعه علمی، فناورانه و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را جز ماموریت‌های اصلی خود دانسته و می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد فضای نوآوری، تجاری‌سازی فناورانه و جهت‌دهی به ظرفیت‌های تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در استان کرمانشاه را از وظایف جهاد دانشگاهی دانست و گفت: بر همین اساس جهاد دانشگاهی مجوز تاسیس پارک علم و فناوری را در این استان صادر و این پارک از سال ۸۴ با مراکز رشد فناور و با تکیه بر مزیت‌ها و ظرفیت‌های موجود، فعالیت خود را آغاز کرد.

طیبی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی ساخت این برج فناوری توسط جهاد دانشگاهی کرمانشاه در راستای تامین فضای اداری، آزمایشگاهی و نمایشگاهی  واحدهای فناور در سال ۱۳۸۹ در  ۱۶ طبقه و ۲۰ هزار متر مربع زیربنا آغاز شده است، توضیح داد: در این برج که توسط جهاددانشگاهی کرمانشاه و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه احداث شده است، علاوه بر تامین فضای لازم جهت استقرار شرکت های دانش بنیان و فناور، فضای لازم برای حضور شرکت های ارایه دهنده خدمات تخصصی، دفاتر انتقال فناوری دانشگاه‌ها، نهادهای مالی و سرمایه گذاری، شتاب دهنده ها  و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ نیز فراهم شده است.  

رییس جهاد دانشگاهی ادامه داد: اکنون بیش از ۲۵۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند که با بهره برداری از برج فناوری۲۰ هزار متر مربع (سه برابر فضای موجود) به فضاهای قابل واگذاری به واحدهای فناور و دانش بنیان افزوده شده و فضای لازم برای استقرار ۱۱۰شرکت فناور جدید فراهم می‌شود.

وی اظهار داشت: در کنار ۱۱۰ شرکت فناور و ایجاد فضاهای اشتراکی، مراکز نوآوری، شتابدهنده ها، ستاد پارک علم و فناوری، موسسات رشد یافته، واحدهای فناور در مرحله ی پیش رشد و  رشد، دفاتر کارگزاری و انتقال فناوری، موسسات مالی و صندوق های سرمایه گذار خطرپذیر و موسسات خدمات رسان به واحدهای مستقر در این برج فناوری که در یکی از بهترین نقاط شهری به جهت دسترسی آسان به مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی ساخته شده مستقر می‌شوند و امید آن می‌رود که از این طریق گامی اساسی در توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان کرمانشاه برداشته شود.  

دکتر حسن روحانی رییس جمهوری هم در این مراسم ضمن ابراز خوشنودی از بهره‌برداری این پروژه گفت : افتتاح این برج فناوری را به مردم، دانشمندان، دانش‌پژوهان و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در استان کرمانشاه تبریک می‌گویم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه برج فناوری و کارخانه نوآوری کرمانشاه توسط جهاددانشگاهی و با همکاری استانداری راه اندازی شده است، گفت: این برج فناوری به نوعی شاخص ترین ساختمان شهر است و با توجه به کمبود فضای استارت آپ ها در کرمانشاه می تواند مکانی برای گسترش فعالیت آنها باشد. 

«سورنا ستاری» از برج فناوری کرمانشاه به عنوان مکانی برای کمک به استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان و فناور در این استان نام برد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه ویدئوکنفرانس سورنا ستاری حسن روحانی کرمانشاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی حمیدرضا طیبی پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ویدئوکنفرانس سورنا ستاری استانداری کرمانشاه ویدئوکنفرانس سورنا ستاری حسن روحانی کرمانشاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی حمیدرضا طیبی پارک علم و فناوری فناوری کرمانشاه برج فناوری جهاد دانشگاهی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب


آقای علی رمضانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با گسترش فضای نمایشگاهی مجموعه ناشران کودک و نوجوان  و  دانشگاهی در محیط بزرگتری حضور پیدا کرده اند.
وی افزود: طبق پیش بینی‌های مختلفی که در نمایشگاه صورت گرفته است برخی نهاد‌ها مانند شهرداری تهران، بانک عامل نمایشگاه و مجموعه پست در تلاش هستند تا خدمات بهتری نسبت به سال گذشته ارائه کنند.
قائم مقام نمایشگاه کتاب گفت: ناشران این دوره نمایشگاه در بخش‌های عمومی، کودک و نوجوان، دانشگاهی، خارجی و بین الملل دسته بندی شده اند و ناشران دیجیتال در فضای مشخص و رسمی تری خدمات لازم را ارائه می‌کنند.
آقای رمضانی گفت: فضای مسقف در نمایشگاه امسال در بخش‌های دانشگاهی بیشتر است و بیست درصد (معادل ده هزار متر مربع فضای محیطی و دو هزار متر مربع فضای مسقف به بخش کودک) اضافه شده است.
فرایند غرفه بندی ناشران از ۲۵ فروردین ماه آغاز شده است و هم اکنون مراحل پایانی را طی می‌کند.
سی وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی