Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@06:07:16 GMT

مسئولان باید با پشتوانه علمی برای افزایش تولید تلاش کنند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۴۷۵۱

مسئولان باید با پشتوانه علمی برای افزایش تولید تلاش کنند

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» در دیدار رئیس و معاونین سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ظرفیت های خوبی در استان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: باید با بسیج همه امکانات زمینه اشتغال جوانان و تولید دانش بنیان فراهم شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در ادامه ماموریت جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان در حمایت از شرکت های دانش بنیان را خطیر دانست و گفت: فراهم آوردن زمینه تسهیل برای فعالیت جوانان بخصوص افراد صاحب ایده و فکر نو می تواند راه گشا بسیاری از مشکلات در استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این دیدار رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت این نهاد انقلابی تصریح کرد: نام گذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» توسط رهبر معظم انقلاب، سال پر مسئولیتی را برای جهادگران رقم زده است و ما همچون برهه های مختلف دیگر انقلاب آماده انجام ماموریت های خطیر خود در بخش های مختلف هستیم.

«بهرام بادکو» افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در سطح کلان در حوزه دانش بنیان خدمات چشمگیری داشته و هم اکنون طرح های کلان فناوری را راهبری می کند.

وی ادامه داد: برج بزرگ فناوری استان آماده ارایه خدمات به جوانان فناور و شرکت های دانش بنیان است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اظهار امیدواری بر اینکه همه با همدلی و همراهی زمینه اشتغال و توسعه فعالیت جوانان فناور و شرکت های دانش بنیان را فراهم آوریم، افزود: ظرفیت های خوبی برای افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان در استان وجود دارد.

برچسب‌ها امام جمعه کرمانشاه مصطفی علماء اشتغال زایی کرمانشاه دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام جمعه کرمانشاه مصطفی علماء اشتغال زایی امام جمعه کرمانشاه مصطفی علماء اشتغال زایی کرمانشاه دانش بنیان ها شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار